(NL) MOEDER AARDE'S KRACHTIGSTE GENEZERS


Sinds kort ben ik in aanraking gekomen met de prachtige natuurlijke olien van DoTERRA. Waarvoor dank Balans&Olie en Voeding Van Leen! De olien van DoTERRA zijn eerlijk gemaakt en puur natuur, dus zonder alcohol, verdunning of bijproducten. Dit maakt ze zeer geconcentreerd en veilig om te gebruiken op je huid en de meeste zelfs om in te nemen! Magische flesjes met Moeder Aarde's krachtigste kruiden om je gezondheid te ondersteunen. Ik ben ik ieder geval fan en zal mijn ervaringen delen met jullie. Deze olien passen zo goed in mijn boodschap en leefstijl die ik nastreef, een (zo) natuurlijk (mogelijk) leven.
Ik ben begonnen met een paar olien te proberen in mijn dagelijkse routine, om te kijken wat ze voor me doen. Bijvoorbeeld de 'On Guard' olie (mix van sinaasappelschil, kruidnagel, kaneelblad, kaneelschors, eucalyptus en rosemarijn) gebruik ik in de vorm van gelbolletjes, om mijn immuunsysteem te ondersteunen. Een aantal dagen neem ik er nu 1 of 2 in, over een tijdje zal ik merken of ik ook verschil voel! Op dit moment is mijn immuunsysteem namelijk nog als een gillende keukenmeid.
En de 'Balance' olie (mix van spar, kamille, frankinsence en verschillende houtsoorten) heb ik een zalfje van gemaakt met kokosolie om 's avonds voor het slapengaan mijn voetjes mee in te smeren. De 'Balance' olie is een fijne mix met producten van de aarde om te aarden. En oh, die heerlijke bosgeur..
Meer weten over DoTERRA? Klik hier.

Reacties